keskiviikko 21. toukokuuta 2014

New Toy

Kobo on kotona! Ja tämä neiti on ihan liian innostunut. Hankin kasan kirjoja samantien, yhden Kobon omasta kaupasta ja loput ovatkin muualta hankittuja, jotka Calibre -ohjelman avulla siirsin leluuni. Ja miten tyytyväinen voikaan taas yhteen elektroniseen härpäkkeeseen olla.


Se on siro. Se on kevyt. Se on mukava kädessä. Kosketusnäyttö toimii moitteetta. Sitä on helppo käyttää.

En ole vielä raaskinut aloittaa sillä kunnolla lukemista, vaikka leikinkin sillä koko päivän eilen (jos ei siis lasketa sitä, että ryntäsin Verkkokauppaan ostamaan tälle suojakuoret.. ja samalla uuden hiusten kihartimen). Aion tällä kertaa lukea Allegiantin loppuun, ennen kuin tartun yhteenkään Kobollani olevaan kirjaan. Tavoitteena on saada Allegiant loppuun ennen ensi maanantaita, jolloin minun ei tarvitsisi ottaa mukaan kuin lukulaite matkalle. Joten en siis tähän hätään voi vielä sanoa, väsyvätkö silmät laitteella lukiessa, mutten osaa kuvitella, että väsyisivät enempää kuin paperisesta kirjastakaan luettaessa.

Tällä hetkellä kaikki Kobolle ladatut kirjat ovat englanniksi, mutta eiköhän sitä jossain välissä tulevaisuudessa tule suomeksikin niitä hankittua.

Kiitos Kobon, sain myös vihdoin luotua käyttäjätunnuksen GoodReads -sivustolle ja sitä kautta sainkin ideat kirjoihin, jotka hankin heti ensimmäisenä lukulaitteelle. Ja olenpahan aika varma siitä, että tuo käyttäjätunnus tulee pian olemaan täynnä want-to-read materiaalia.

So much to read, so little time!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti