maanantai 28. heinäkuuta 2014

Summer


Näissä merkeissä on vietetty useampi kuin yksi aurinkoinen päivä. Helle tosiaan hellii tällä hetkellä oikein kunnolla, mutta ehkä jo liiankin kanssa, (varsinkin, mikäli ne 35 asteen lämpötilaennusteet ensi viikolle pitävät paikkansa...) kun ei ole sitä merta/järveä/uima-allasta tässä nurkan takana. Taino, uima-allas löytyy, ulkoallaskin, mutta en nyt ole ihan vakuuttunut tahdonko maksaa siitä, että pääsen samaan altaaseen pikkulasten kanssa.Ja vaikka olenkin nyt jo useamman vuoden täällä ihanassa pääkaupungissamme asunut, en ole vielä kertaakaan eksynyt sen rantoja testaamaan... Asia, joka pitäisi korjata mahdollisimman pian, ainakin näillä helteillä!

Nämä seuraavat vapaapäivät kuluvat toivottavasti sadetta ja ukkosta kuunnellen, ehkäpä silloin meidän huoneilmakin vähän viilenisi, edes muutamalla asteella. Kolmenkymmenen asteen sisälämpötiloissa kun ei ole se mukavin nukkua.
Mutta eiköhän tänäkesänä vielä päästä nurtsille (ja toivottavasti rannalle!) loikoilemaan hyvän kirjan parissa, karvahanurit hyvänä seurana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti