maanantai 23. kesäkuuta 2014

Kirjahamsteri tässä päivää

Nyt on neidin lomat sitten lusittu tältä kesältä. Sen siitä saa, kun päättää ajoittaa ne ihan alkukesään, saadakseen juuri ne toivomansa päivät, ja helpottaakseen työpaikanvaihtoa, mikäli sattuisi niinkin hyvin käymään.

Mutta kaikki varmasti tietävät, mitä juhannuksen ohikulkeminen tarkoittaa. Nimittäin alennusmyyntejä! Tämä neiti onkin jo ollut ahkerasti kuluttamassa kirjakauppojen lattioita... Heti kuun alusta asti kylläkin jo aloittelin... Oikeammin jo keväällä, mutta ehdottomasti suurin osa hankinnoista on tehty nyt näistä kesän vastikään alkaneista aleista. Pokkarit on tosin kaikki (paitsi yksi) ostettu Suomalaisen kirjakaupan 3 pokkaria 12 eurolla -tarjouksista.


Kuvan pinossa ei nyt ihan kaikki viimeisimmät hankinnat ole. Ja soluttautujakin pääsi epähuomiossa lipsahtamaan sekaan, ko. kirjahan on tosiaan hankittu joskus talvella jo. Yhteensä laskeskelin, että oikeassa pinossa on yhteensä 13 teosta. Lisäksi naputtelin Adlibrikselle tilauksen kolmesta kirjasta, joka tekee yhteensä siis 16. 

Kuvan pinosta löytyvät nämä teokset:

1. Jyrki Erra: Kaunasin sivut
2. Niccolò Ammaniti: Juhla alkakoon
3. S. J. Watson: Kun suljen silmäni
4. Cornelia Funke: Musteloitsu
5. Jeffrey Eugenides: Naimapuuhia
6. Eeva Rohas: Syvä pää
7. Tove Alsterdal: Kadonneet
8. Taylor Stevens: Soluttautuja (ostettu jo alkuvuodesta)
9. Liza Marklund: Nobelin testamentti
10. Antonio Hill: Kuolleiden lelujen kesä
11. Antonio Hill: Kauniit kuolemat

Ja lopulliseen pinoon lisätään vielä seuraavat:

12. Nora Roberts: Valkokankaan varjot
13. Joanne Harris: Pieni suklaapuoti (jo aikanaan luettu, ei taida löytyä arvostelua täältä...)
14. Mirja Tervo: Huimaavat korot - Luksuskenkien vaarallinen viehätys

Enkä ole ihan varma, muistinko mainita VIHDOIN ostaneeni Vera Valan Kuolema sypressin varjossa -teoksen muistaakseni huhtikuun lopulla... Jos en, niin olkoon se listan kohta 15.

Ja sitten vielä tosiaan äskettäin tekemäni tilaus, joka toivottavasti saapuu noudettavaksi viimeistään ensi viikon alkupuolella.. Mutta tosiaan, tilaukseen Adlibrikseltä menivät nämä kolme:

16. Vera Vala: Kosto ikuisessa kaupungissa (Arvosteluni ko. teokseen tästä.)
17. Vera Vala: Villa Sibyllan kirous
18. Mia Vänskä: Saattaja


Vänskän teos oli ihan täysin suunnittelematon. Huomasin vain sen pokkariversion varsin mukavaisen hinnan (2,70e) ja vilkaisin, että mistä on kyse ja sen verran kiinnostavalta vaikutti, että lukaisin pari arvostelua blogeista (Le Masque Rogue ja Järjellä ja Tunteella) ja totesin sen vaikuttavan ostamisen arvoiselta. Nyt jälkeenpäin vähän harmittelen, etten ostanut sidottua versiota, jonka hinta ei sekään päätä huimannut. Mutta säästinpähän jonkun euron. : D

Että kirjahamsteri tässä hyvää päivää vaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti