perjantai 11. tammikuuta 2013

2013

Edellisestä päivityksestä onkin vierähtänyt enemmän aikaa kuin olin tajunnutkaan, viimeisin kun on viime vuoden marraskuulta. Työt ovat pitäneet minut kiireisenä, enkä ole ehtinyt oikein istahtaa alas koneelle. Enkä ikäväkseni edes hirveän paljon lukemaan. Ja nyt tässä vuoden vaihteessa, maailman lopusta selviämisen ohessa, olen jättänyt kirjoja kesken enemmän kuin kehtaan myöntääkään. Jostain syystä valinnat eivät vain ole osuneet nappiin joka kerta.

Mutta tosiaan, koska viimeisin päivitykseni on marraskuulta, kerrottakoon, että jouluni sujui yksinkertaisen upeasti. Olimme koko perheen voimin siskoni luona Rovaniemellä, postikorttimaisemissa. Ruokaa ja herkkuja riitti ja taisin sen kymmen lisäkiloakin mukanani tuoda. Vaikka matkan VR:n kera eivät ihan niin hyvin sujuneetkaan, ensimmäinen yli kaksi tuntia myöhässä, paluumatkalla taas ei lämmitystä saatu päälle, niin kyllä se joulu perheen kanssa korvasi senkin. Kirjalahjoja ei tänä vuonna tullut kuin yksi, Kira Poutasen uusin chick-lit Rakkautta aurea borealis. Mutta palataan siihen heti, kun pääsen kirjan pariin.

Sain eilen työmatkalla päätökseen erään opuksen, jonka jätin lähes lukematta, mutta sen arvostelu vasta huomenna. Tänään on vuorossa Donna Leonin Verikivet. Nyt kun sopivasti tosiaan sattui kaks vapaapäivää putkeen, niin voin rauhassa tehdä flunssakuolemaa, lukea ja naputella nämä roikkumaan jääneet arvostelut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti