maanantai 28. tammikuuta 2013

Sairastelua

Viimeiset kaksi viikkoa ovat kuluneet sairastellessa; vaikka koko talven olen käriytynyt villakaulahuiviin, lämpöiseen pipoon, toppatakkiin ja joulun jälkeen vielä ulkohousuihinkin ja ties mitä, niin juuri tämän vuoden päätin aloittaa sitten keuhkokuumeella. Alku tuli kärvisteltyä tapittamalla pelkästään kaiken maailman TV-sarjoja, mutta kun antibioottikuurin viimeinen päivä koitti, en enää voinut vastustaa, vaan raahauduin lähikirjastoon.

Kovillehan se reissu otti, mutta kyllä sieltä tuli taas sellainen pino kirjoja, ettei ihan heti lopu. Varsinkaan kun en tulevana keskiviikkona pysty kovin lukemaan, kun lähinäkö tulee olemaan olematon ja töihinkin pääsee vihdoin torstaina. Mutta sitä ennen voin rauhassa kaivautua sohvan nurkkaan lueskelemaan ja nauttimaan hyvistä kirjoista.


Bongasin ihanan Nora Robertsin sarjan kirjastosta ja yhden osan olenkin jo lukenut, siitä arvostelua vähän myöhemmin. Hölmösti aloitin sarjan toisesta osasta, sillä lähikirjastosta ei ensimmäistä löytynyt, seuraavana päivänä tulikin vaellettua isompaan kirjastoon se hakemaan ja nyt on sitten ensimmäinen osa luettavana.

Taas häpeäkseni myönnän jättäneeni pari kirjaa kesken, jostain syystä ne eivät tällä hetkellä vain sytyttäneet kuten olin toivonut. Tiedän kuitenkin lukevani ne myöhemmin loppuun, kunhan tulee erilainen kausi, nyt en osaa oikein sanoa, millaista kirjallisuutta kaipaan. Ehkäpä sitä romantiikkaa, kun niin kovasti ihastuin näihin Nora Robertsin neljään kirjaan.

Kohta on taas aika päivittää blogin ilmettäkin, mutta siihen paneudun vasta huomenna. Tuli tarve saada tänne vähän lämpöä ja kevättä, kovin kun on talvinen tämä blogi ja olen aikalailla saanut tarpeekseni tuosta lumesta jo. Ainoa positiivinen asia enää tässä talvessa on se, että kun vihdoinkin olen parantunut, pientä nuhaa lukuunottamatta, pääsen pitkästä aikaa taas luistelemaan. Ja ah, pääsen taas pilateksen pariin, sitä sentään voi kesälläkin harrastaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti