perjantai 10. huhtikuuta 2015

Slow Motion

Hiljaiselo täällä blogin puolella tuntuu vain jatkuvan jatkumistaan. Tällä kertaa syynä on kuitenkin varsin raskas tapahtumaketju elämässäni, joka vaatii tällä hetkellä lähes kaiken energiani. Tästä syystä muutamat äänikirjojen arviot jäävät kokonaan tekemättä. Toivon, että tämä vaihe olisi pian ohi, mutta se jää nähtäväksi, kuinka pitkään taistelu vie.

Lukeminen on kuitenkin aina ollut tapani rentoutua ja paeta tarvittaessa liian raskaaksi käyvää todellisuutta, joten kirjoista en tule luopumaan ja yritän parhaani mukaan tehdä arviotkin sitä mukaa, kun saan luettua. Lukutahtini on tällä hetkellä kuitenkin varsin hidasta.

Vaikka puhunkin raskaista ajoista ja tapahtumista, niin tahdon kuitenkin mainita, että suunta on kuitenkin vain positiivinen. Sinne pääseminen on raskasta ja vaati suuria ja tätä pientä ihmistä pelottavia ratkaisuja. Nyt, kun ne on tehty, on suunta vain ylös päin. Tästä selvitään vain voittajana. Kuinka suuressa skaalassa, jää vielä nähtäväksi.

En tahdo kertoa yksityiskohtia tästä taistelusta blogin puolella, eihän se liity rakkaaseen lukuharrastukseen millään tapaa, jolle tämä blogi on pyhitetty. Halusin vain tuoda julki edes jonkinlaisen syyn, miksi lukutahtini on niin hidastunut.

Ehkäpä piankin voin taas heittäytyä kirjojen maailmaan täysin sydämin ja nauttia taas nykyhetkeä enemmän lukemisesta. Nautitaan nyt kuitenkin kaikki tästä alkavasta keväästä! Kohtahan kesäkin on jo täällä. (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti