tiistai 20. marraskuuta 2012

Off Topic

Täytyy ikäväkseni myöntää, että postaustahti on todella hidas tällä hetkellä. Töitä on riittänyt ja tästä syystä lukuaikakin rajoittuu aikalailla työmatkoille ja vapaapäiville. Harvemmin otan myöskään kahta kirjaa samaa aikaa luettavaksi, mutta tällä kertaa tuntuu, että on pakko.

Mutta asiasta kukkaruukkuun. Koska rakas eteläisen Suomen talvi on osoittautunut taas kovin harmaaksi, päätin tuoda edes blogini puolelle hieman viileää, lunta ja lämpöistä tunnelmaa. Yleisesti ottaen en pidä lumesta, se on kylmää ja märkää, eli huono yhdistelmä. Tässä harmaudessa alkaa kuitenkin kaipailemaan sitä kaiken kaunistavaa lumikerrosta, joka toisi myös valoa pimeneviin iltoihin. Onneksi pääsen sentään joulua viettämään lumisiin maisemiin, sillä suuntaamme miehen kanssa siskoni luo Rovaniemelle jouluksi, kunhan vain vuorolistani täsmää. Vähän hirvittää 13 tunnin junamatkat, istumapaikoilla koirien kanssa, mutta eiköhän niistäkin selvitä, kun nappaa niskatyynyn ja pari hyvää kirjaa mukaan. Suurin osa matkoista taittuu kuitenkin yöllä, joten toivotaan, että uni tulee silmään istumapaikasta huolimatta.

Nyt kuitenkin hoitamaan tiskit ja sen jälkeen odottelemaan illan SM-liigaottelua tuonne sohvannurkaan viltin alle ja suunnaksi Thaimaan lämpö kirjan muodossa.

Toivottavasti tämä sää tästä pikkuhiljaa muuttuisi talvisemmaksi muuallakin, kuin blogin puolella.


EDIT: Päivitin blogin osoitetta, joten jouduin myös bloglovinin linkin uusimaan.
Follow my blog with Bloglovin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti