sunnuntai 26. elokuuta 2012

Reading List

Tutkiskelin tänään kirjastojärjestelmästä omia tietojani, erityisesti tekemiäni varauksia. Tällä hetkellä varauksia on 7 kappaletta, joista yksi olisi jo noudettavissa, huomenna otankin suunnaksi kirjaston ja käyn opuksen sieltä hakemassa.


Päivittelin tuonne sivupalkkiinkin lukulistalle varauksessa olevia teoksia. Seitsemästä varauksestani kolme on tällä kertaa Pretty Little Liars -sarjaa, joten niistä ei ole tulossa tämän blogin puolelle juttua. Löydän kuitenkin jatkuvasti uusia kirjoja, jotka tahdon lukea, kaikkia en vain viitsi pistää samantien varaukseen, että ehdin jokaisen laina-ajan puitteissa sitten lukemaan.

Vähän jännitän tuota PLL -sarjan Wicked ja Killer osien tulemista, sillä Killer, jossa olen varausjonossa ensimmäisenä on vasta seuraava kirja Wickedin jälkeen, jonka kohdalla olen varausjonon toinen. Näitä kirjoja kun ei oikein voi sekaisessa järjestyksessä lukea. Mutta kuka tietää, ehkäpä ne silti voi saada suurinpiirtein samoihin aikoihin luettavaksi. Se jää kuitenkin nähtäväksi.

Tällä hetkellä olen lukemassa Ransom Riggsin esikoisteosta, Neiti Peregrinen Koti Eriskummallisille Lapsille. Olen koukuttunut muutamaan TV-sarjaan nyt niin pahasti, että lukeminen on hieman jäänyt, mutta puolessa välissä mennään, joten tästä sitten juttua, kunhan saan kirjan luettua loppuun. 

Nyt palailenkin keskeneräisen kirjani pariin. Toivottavasti kaikkien viikonloppu sujui hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti