keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Tervetuloa vuosi 2015


Vuosi 2014 oli kirjojen ja lukemisen suhteen varsin vaihteleva. Oli kausia, kun en tarttunut yhteenkään kirjaan saati lukenut sivuakaan, vaan koukutuin täysin tv-sarjoihin ja muihin häiriötekijöihin. Oli myös kausia, kun en pystynyt olemaan päivääkään lukematta.

Vuonna 2014 tutustuin niin e-, kuin äänikirjoihinkin. Hankin ensimmäisen lukulaitteeni kesälomamatkaamme varten, sillä olen toivoton hamsteri ja kasaan matkaan aina aivan liikaa kirjoja; lukijan kanssa pääsisin kevyemmällä matkalaukulla. Äänikirjoihin päätin tutustua koska olen toivoton matkapahoinvoinnin suhteen. Tahdon tehdä työmatkoilla jotain muuta, kuin tuijottaa bussin ikkunasta ulos, mutta lukeminen ei taas tule kysymykseenkään koska äskettäin mainittu matkapahoinvointi. Äänikirjat olivat siis loistava vaihtoehto tähän tarpeeseen.
Lisäksi löysin uuden genren; Cozy Mystery, johon rakastuin päätä pahkaa.

Menneenä vuonna ostin paljon kirjoja, kaikki toinen toistaan houkuttelevampia. Niinkin paljon, että koska löydän jatkuvasti uusia teoksia jotka on vaan ihan pakko lukea nytheti, eikä huomenna, on kirjahyllyssäni nide toisensa vieressä, jotka odottavat lukemista.

Blogiakin olisin voinut päivittää huomattavasti säännöllisemmin. Olin joskus täysin tietokoneeni ja internetin orja, mutta muutettuani omilleni olen vieraantunut rakkaasta ystävästäni kannettavasta tietokoneesta. Koska kaveri on sen verran harvoin päällä (kun voin kerran sähköpostit ja facebookin tarkistaa puhelimella) on päivittelytahi varsin epäsäännöllistä.
Siksi, poikkean tavoistani ja aion tehdä yhden uuden vuoden lupauksen.

Lupaukseni on pyrkiä parantamaan tapani bloggaajana ja palata rakkaan kirjablogini pariin säännöllisemmin kuin vuonna 2014. Vaikka vuodenvaihteeni sujuukin sairastellen ja raketteja televisiosta katsellen, nauttikaa te muut ja toivottakaa uusi vuosi avosylin tervetulleeksi.Tervetuloa vuosi 2015! 
Toivottavasti olet mahtava ja täynnä upeita ja iloisia yllätyksiä, niin itselleni
kuin jokaiselle ihanalle kävijälle, joka tähän piskuiseen blogiini eksyy, myös
jokaiselle lukutoukalle ja heidän rakkailleen.

4 kommenttia:

 1. Hienoja kuvia. En pidä ilotulitusten äänistä sitten yhtään, mutta kyllähän ne näyttävät hienolta.

  Cozy mystery on todellakin mukava genre. Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvat on ikäväkyllä lainailtu weheartit -sivustolta, sopivat vain teemaan niin kivasti. : D Itsekään en kovasti arvosta pauketta, toinen meidän koirista vielä vähemmän, vaikka tämä uusivuosi menikin yllättävän helposti.

   Cozy on aivan loistava genre, harmittaa, etten ole aiemmin siihen törmännyt! Hyvää uutta vuotta myös sinulle, näin muutama päivä 'myöhässä'! (:

   Poista
 2. Anonyymi1/1/15 10:01

  Uuh, tuo cozy mystery kuulostaa mahtavalta! Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen ihan ehdottomasti cozya! Ei varsinaisesti mitään pulitzer matskua, mutta ihan parasta viihdettä. :D Hyvää uutta vuotta, muutama päivä tosiaan 'myöhässä' myös sinne! (:

   Poista