maanantai 14. huhtikuuta 2014

Maailman surkeimman bloggaajan tekosyitä pt. 25479

Nyt ei voi taas muuta sanoa, kun että olenpahan vaihteeksi ollut ehkä surkein kirjabloggaaja ikinä. Pahoitteluni siis. Jostain syystä on tämä rakas läppärini jäänyt pölyttymään nurkkaan, eikä aikaa ole ihan hirveästi ollut naputella arvioita. Kirjoja on kyllä luettu. En kyllä lupaa saada niistä kaikista arvioita kirjoitettua, vuoden alusta asti kun niitä on rästissä.

Kevätkin on jo tullut ja viimeisen postaukseni on tammikuulta. Vaikka mitä on ehtinyt tapahtua. Mutta tästä eteenpäin pyrin ottamaan itseäni niskasta kiinni näiden arvioiden suhteen. Eihän tämä touhu näin voi jatkua.

Olen tässä keväällä taas vaihteeksi ostellut pinon uusia kirjoja hyllyyn, enkä ole ehtinyt koskeakaan niihin kaikkiin. Mutta ainakaan ei pääse luettava loppumaan! Ja jos rehellisiä ollaan, niin eilen illallakin naputtelin kirjatilauksen menemään. Kävimme katsomassa Divergent - Outolintu -elokuvan ja se herätti ison kiinnostuksen kyseistä Veronica Rothin kirjaa kohtaan. Jäin sitten punnitsemaan, että ostanko kovakantisen suomennetun ensimmäisen osan, vai muutaman euron halvemmalla englanniksi kaikki kolme Divergent sarjan osaa pokkariboksina. Ostoskoriin päätyi juurikin tuo boksi englanniksi, sillä tiedän, että mikäli kirja osoittuu niin hyväksi kuin leffan perusteella uskallan toivoa, alkaisi harmittaa, että kahta seuraavaa osaa saisi odottaa vuoden päivät. Ja onhan sitä ennenkin englanniksi luettu, miksei siis pitkästä aikaa nytkin!

Mutta nyt palaan hetkeksi espanjan opintojeni pariin (kyllä, aloitin pitkästä aikaa uudestaan!). En malttaisi odottaa Veronica Rothin kirjojen saapumista! Toivottavasti pian kolahtaisi postiluukusta lappu, että kirjat voi noutaa postista.

Kevään myötä kohti kesää!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti