maanantai 8. heinäkuuta 2013

Huonon bloggaajan tekosyitä

No huhhei kun on taas päässyt aika vierähtämään ilman yhtä ainutta päivitystä, saati sitten arviota. Tässä muutamia (teko)syitä hiljaisuudelleni...

Palasimme kuukausi sitten tosiaan aivan uskomattoman ihanalta matkalta Kroatiassa. Olin napannut mukaan montakin kirjaa matkalukemiseksi, mutta sitä itse lukemista onnistuin toteuttamaan kovin vähän, sillä nähtävää ja tekemistä oli niin paljon. Saatanpa hyvinkin julkaista muutamia kuvia matkaltamme vielä myöhemmin.

Palattuamme takaisin kotisuomeen alkoikin tapahtua. Vielä oli viikko lomaa jäljellä ja kiitos erinäisten tapahtumien Kroatian matkamme aikana päätimme aloittaa uuden asunnon metsästämisen ihan tosissaan. Ja unelma-asunto löytyikin, enkä meinannut edes uskaltaa haaveilla sen saamisesta. Mutta kuinkas kävikään! En ole ikinä aikaisemmin näin helpolla päässyt asuntoa etsiessä. Vain muutama päivä ensimmäisen yhteydenottoni jälkeen oli vuokrasopimus postissa ja varmuus siitä, että pääsen asumaan juuri sille alueelle minne tahdoinkin, vasta valmistuneeseen, unelmakämppään. Ja muuttopäivä kolkuttelee jo ovella, muutamme ensi maanantaina. Pakkaamiselta, töiltä ja muilta kesän menoilta ei lukemiselle ole ihan hirveästi aikaa jäänyt.

Ja häpeäkseni myönnän jälleen kerran ottaneeni useampia kirjoja luettavaksi ns. kerralla, sillä en ole onnistunut ensimmäistäkään vielä päättämään.
Toimin yleensä kaikessa enemmän tai vähemmän kausittain ja sama pätee myös lukemiseen. Kaiken lisäksi olen pakannut kaikki muut kirjat jo laatikoitten syövereihin paitsi kahta, joista toisen vastikään ostin. Kirjastoonkaan en uskalla lähteä pelätessäni, että muutossa lainakirjat vain hukkuisivat.

Tässä siis syyni. Kunhan muutto on saatu alta pois, niin palaan varmasti ruotuun niin lukemisen kuin bloginkin kanssa. Tätä hommaa on meinaa jo vähän ikävä. Palataan, toivottavasti, pian!

PS. Pahoittelut kuvattomasta postauksesta, naputtelen tätä lainassa olevalla iPad härpäkkeellä, eikä blogger ole kovin tuttu näin mobiilisti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti