torstai 12. maaliskuuta 2015

Ensimmäinen rikottu uuden vuoden lupaus

No pitihän se arvata, ettei tämä neiti uudenvuoden lupauksiaan onnistu pitämään. Säännöllisempi bloggaaminen kun on tosiaan jäänyt. Kirjoja olen kyllä Hobitin jälkeen lukenut ja kuunnellut semi ahkerasti. Mutta esimerkiksi Cleo Coylen Coffeehouse Mystery -sarjasta en aio yhtä arvostelua enempää kirjoittaa, vaikka on toki myönnettävä, että teksti on (mielestäni!) parantunut ja sarja on melkolailla koukuttanut minut, vaikka toisinaan niin kovasti ärsyttääkin. Yksi arvostelu tästä sarjasta kuitenkin riittänee kertomaan tarpeeksi.

Näiden mysteerien lisäksi olen myös uppoutunut Tolkienin Taru Sormusten Herrasta trilogiaan, josta kirjoitan arvion sitten, kun saan kaikki kolme teosta luettua. Fantasiakiintiö on kuitenkin tällä hetkellä nyt täynnä ja Kuninkaan paluu saa odottaa parempaa hetkeä.

Eräs äänikirja odottaa arvosteluaan, kunhan saan aikaiseksi etsiä teille siitä pienen näytteen. Tämäkin on osa kirjasarjaa, josta luulen kuitenkin kirjoittavani vain tämän yhden arvion. En päätäni kuitenkaan pantiksi pistä, mikäli muut osat iskevät pöytään jotain uutta ja yllättävää.

Huomiseksi aion kuitenkin vielä naputella arvion Donna Leonin Guido Brunetti kirjasta Kuolema tekee tiliä.

Koska olen tunnetusti varsin epäsäännöllinen bloggaaja, kannattaa pitää silmällä Goodreads -profiiliani, minne päivittyy säännöllisesti kulloinenkin lukutilanne. Sivupalkista löytyvät nyt myös tällä hetkellä luettavana tai kuunneltavana olevat kirjat/äänikirjat ja linkit niiden Goodreads sivustolle. 

Myös Instagram tiliä blogcherie kannattaa kurkkia, sieltä kun löytää takuuvarmasti aina uudet kirjahankinnat kuvien muodossa. Tilille toki putkahtaa usein myös kuvia ihan jokapäiväisestä arjesta, ei ainoastaan kirjoista.

Mutta pitemmittä puheitta, alan päivittelemään niin hyisen talvista headeria keväisemmäksi ja naputtelemaan arviota huomiselle. Ja sitten iskenkin kirjastosta lainatun Viimeisen katseen pariin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti