torstai 7. helmikuuta 2013

Kaunis Kirjasto

Haaveilen tällä hetkellä taas kovasti uudesta asunnosta. Tämän kanssa kun kaikki ei aina mene ihan nappiin, vaikka kodilta tämä tuntuukin. Miehekkeen ja koirien kanssa kaivattaisiin yhtä huonetta lisää, että saataisiin erillinen työhuone ja työpiste pois olohuoneesta. Viime yö menikin selaillessa asuntoilmoituksia, ja pari varsin kiehtovaa löytyikin, sääli vain, etten usko niiden enää olevan vapaana. Mutta metsästys jatkuu!

Olen jo ties kuinka kauan himoinnut omaa kotikirjastoa. Tätä varten tarvittaisiin siis kaksi huonetta lisää... Mutta kun saisi edes sen yhden, niin voisin olohuoneen vuorata kirjahyllyillä. Selailinkin eilen tylsyyttäni weheartit -sivustolla ja törmäilin toinen toistaan kauniimpiin kotikirjastoratkaisuihin. Tässä niistä suosikkini.


Tämä oli vain niin hurmaava! Jos asuisin vielä yksin, voisin niin kuvitella itseni tuonne kaiken keskelle. Tosin sänkyni olisi astetta suurempi.


Rakastan kaikenlaisia koloja, tai pesiä. Tällaiseen olisi ihana käpertyä lukemaan. Olisikohan tuossa varteenotettava idea vieras/työhuoneelle sitten hamassa tulevaisuudessa?


Jos joskus pääsen muuttamaan oikein hirveän suureen omakotitaloon (eli en. :D) tahdon sinne tällaisen vintin/ullakon. Tällainen olisi myös mökille aivan ihana. Sääli vain, ettei perhemme mökille tätä saa toteutettua.


Tämä. Tämä on ehdoton suosikkini näistä kaikista. Voi miten tahtoisinkaan juuri tuollaisen nurkkauksen. Voisi vetäytyä kirjahyllyjen väliin lukemaan ihanan suuren ikkunan alle ja nauttia sitten kevään ja kesän auringonpaisteesta, tai kauniista sateesta tai vaikkapa kylmästä lumimyrskystä. Käpertyä pehmeälle, tyynyin vuoratulle istuimelle viltin, kuuman kaakaon ja hyvän kirjan kanssa.
Mistä tällaisen saa?!

---
Tilanne päivitystä vielä sen verran, että päätin tehdä Nora Robertsin neliosaisesta Morsian sarjasta vain yhden postauksen tänne, joten siksi mitään osaa siitä ei vielä ole näkynyt. Tällä hetkellä on meneillään sarjan viimeinen osa (yh, joko nyt?), eikä siitäkään ole kovin paljon jäljellä. Kunhan pääsen loppuun, teen arvostelun koko sarjasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti